Unplug Jezelf mini-retreat

Mini-retreat

Zondag 25 februari ben ik samen met Marelle naar een mini-retreat geweest van Unplug Jezelf, georganiseerd door Tamarah Sikorski. Tamarah is burned-out geweest en is daardoor zichzelf gaan realiseren dat het zo niet door kon gaan. Zij is begonnen met het schrijven van blogs, maakt You Tube filmpjes en is begonnen met het organisren van (weekend)retreats. Dit was de eerste mini-retreat.  Ik kan je vertellen…. we hebben er zeker geen spijt van gehad. Ook niet van de vegan lunch en de smoothies ;).

De mini-retreat was op de bovenverdieping van lunchroom/smoothiebar ‘Smooth’ in Dordrecht. De eigenaresse heeft zelf ook een burn-out gehad en besefte ook dat het roer om moest en wilde niet meer voor een baas werken en is sinds april 2017 ‘Smooth’ begonnen in het centrum van Dordt.

Het was een gevarieerde groep van acht personen, ik zou bijna zeggen natuurlijk, met alleen vrouwen. Het fijne aan deze (kleine) groep was dat er voldoende gelegenheid was om iedereen uitgebreid aan het woord te laten komen. Het was een middag met een lach en een traan maar vooral met herkenning en begrip.

Het is Tamarah zo goed bevallen dat er al een datum voor een tweede mini-retreat gepland is op 29 april 2018 op dezelfde locatie. Van 16 t/m 23 april is er een weekend-retreat in Lottum bij Kaldenbroeck.

Informatie

Meer informatie over de retreats kun je hier vinden. Tamarah is met Unplug Jezelf te vinden op Facebook (https://www.facebook.com/unplugjezelf/ ), Instagram (https://www.instagram.com/unplugjezelf ) en de eigen website (https://www.unplugjezelf.nl/ ).

Terug naar boven