Ervaringsdeskundige

Depressie, burn-out, verslaving(gevoeligheid), allemaal zaken waar ik persoonlijk ervaringen mee heb. Deze (negatieve) ervaringen zet ik in op een positieve manier. Een positieve manier om anderen te helpen, om voorlichting te geven aan iedereen die hier interesse in heeft of dagelijks in het werkveld mee te maken heeft. Ik doe dit door mijn persoonlijke verhaal te delen. Eventueel aangepast aan het onderwerp of de doelstelling van de bijeenkomst.

Ik heb een basistraining ‘Ervaringsdeskundigheid’ gevolgd bij de GGZWNB en inmiddels al een paar presentaties mogen geven aan diverse groepen. Zoals bij een Symposium van Zeeland Zonder Zelfmoord  en als ambassadeur van Samen Sterk Zonder Stigma voor een groep GGZ-studenten

Inmiddels ben ik zover in een richting van een herstel dat ik mijn ervaringen ook gedeeld heb bij een podcast van Maarten Dallinga over suïcidaliteit en ik ben een jaar lang gevolgd door Patrick Lodiers van BNNVARA voor het programma ‘Leven voor de Dood’.

Mocht er interesse zijn om mij te vragen (in te huren) voor een presentatie, schroom niet en bel en/of mail mij voor de mogelijkheden.

Terug naar boven