Waar het begon….

Mijn dochter, Robin had afgelopen week een opdracht om ‘iets’ te maken voor de BNNVARA Academy. Ze had een e-mail gekregen met daarin diverse functies die beschikbaar zijn of komen bij de Academy. Crossmediale contentmaker was één van de functies die ertussen stond. Ik had er nog nooit van gehoord, dat zou zomaar een generatie dingetje kunnen zijn :). Voor het gemak heb ik het maar even opgezocht….. <HIER> kun je het lezen. Het ‘iets’ maken hield in dat er een indringend verhaal vertelt moest worden dat hen zou raken en past bij BNNVARA. Daar hoefde Robin niet lang over na te denken….ze kwam al snel bij mij uit.

Het is een aangrijpende mini-docu geworden en hieronder te zien. Terwijl ze bezig was met bergen foto’s uit te zoeken heb ik wel meer dan een paar keer moeten slikken. Zoveel herinneringen. Zoveel meegemaakt. Zoveel gedaan… Ook tijdens het opnemen van de film had ik het nog steeds af en toe moeilijk.

Het verhaal van Robin hierover staat op haar site, <HIER>  Het was een mooi en interessant project en goed nieuws….Robin is uitgenodigd voor een volgende ronde/stap. Afwachten wat dat gaat worden…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *