Groen? …ook voor Vaderdag

Vaderdag komt er weer aan. Wat ga je hem geven? Een boekenbon, voor een boek wat hij koopt en toch niet leest? Een stropdas? Parfum? waar het hele huis naar ruikt als hij het gebruikt. Natuurlijk kun je dit doen. Maar wat veel leuker is…. Geef hem eens een mooi groen cadeau. Een stoere Drakenplant (Dracaena) of een Bananenplant. Kakelvers rechtstreeks van de kweker en superhandig online te bestellen bij www.hetbestevandekweker.nl Hoe makkelijk wil je het hebben?

Het Beste Van De Kweker
Drakenplant (Dracaena)

Het Beste Van De Kweker heeft speciaal voor Vaderdag vier pakketten samengesteld. Kijk op de site welke het zijn of klik hier. Dus doe pa eens iets anders stoers cadeau met Vaderdag en bestel die groene planten op www.hetbestevandekweker.nl/vaderdag Doe dit vóór 15 juni 14:00 uur dan heb je de planten in het Vaderdagweekend in huis. En als je besteld vul dan bij de kortingscode Vaderdag in dan krijg je nog eens 10% korting ook! Let op! Deze korting is geldig t/m 17 juni 2018.

Groen is mooi, groen is gezond, groen is leuk. En…groen is rustgevend. We leven een druk leventje. We gunnen onszelf te weinig ‘gezonde’ rust.

Uit een onderzoek wat al in 1989 door de Nasa gehouden is blijkt dat kamerplanten de lucht kunnen zuiveren van ongezonde stoffen zoals benzeen, formaldehyde en trichloorethyleen. Bovendien zetten planten CO2 om in zuurstof, ze kunnen fijnstof binden op hun bladeren en ze maken droge lucht vochtiger. Volgens nog lopend onderzoek van Wageningen Environmental Research (Alterra) is nu al te zeggen dat kamerplanten een positief effect hebben op de gezondheid en het welzijn van mensen in kantoren en zorginstellingen én natuurlijk in je eigen huis. Het staat ook vast dat groene planten om je heen het humeur verbetert. Dus de plant(en) die je op Vaderdag geeft hoeven niet alleen op de keukentafel terecht te komen. Hij kan ze ook meenemen naar kantoor. En thuis….is het natuurlijk niet alleen leuk voor pa in huis, iedereen kan en mag er van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *