‘Waar het begon’ en vooral hoe het nu verder gaat.

Afgelopen zaterdag was het een spannende dag voor onze dochter, Robin. Op deze dag ging zij een soort van solliciteren bij BNNVARA. Een ‘soort van’ omdat het ging om een ‘finaleplaats’ voor de BNNVARA Academy. Wat deze BNNVARA academy inhoudt kun je <hier> lezen. Voordat zij naar Hilversum mocht komen om dit te gaan doen is het een en ander vooraf gegaan. De opdracht was om een verhaal te vertellen dat mensen zou aanspreken. En dat is gelukt.

Minidocu

Robin heeft een minidocumentaire gemaakt die veel mensen aanspreekt. Dat is wel duidelijk als ze kijkt naar alle mooi, lieve en positieve reacties die ze ontvangen heeft en nog krijgt. Het onderwerp van deze minidocu is depressie, draagt de titel “Waar het begon” en gaat over mij. Als je de minidocu nog niet gezien hebt kun je o.a. <hier> kijken. Maar de minidocu is ook te vinden in de geweldig mooie en lieve blog van Fabian Gijze die hieronder te lezen is. Een van de mooie reacties die Robin (en ik ook wel 😉 ) heeft ontvangen. Fabian is al langere tijd blogger en een goede kennis van Robin. Hij was ook op de BNNVARA-dag in Hilversum maar hij is, helaas, niet door. Maar ik ben er zeker van dat hij er ook nog wel eens binnen komt. Hij heeft er zelf een blog over geschreven die je <hier> kunt lezen.

 

Met zo’n minidocu moet je ook gewoon door gaan

Een reactie

  1. Bedankt voor het lieve stukje tekst. Waardeer ik echt enorm. Hopelijk brengt de minidocu jullie nog heel wat mooie dingen. Sowieso beginnen met een baan voor Robin bij BNNVARA. Was leuk je ook eens in het echt te ontmoeten 🙂

Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven