Goed nieuws !

Afgelopen vrijdag was er een introductiebijeenkomst voor potentiële kandidaten voor het ambassadeurschap bij Samen Sterk Zonder Stigma (SSZS). Hier werd mede gekeken of iemand geschikt zou zijn om in aanmerking te komen hiervoor. Of dat iemand zich er wel of niet in zou kunnen vinden om ambassadeur te (willen) worden.Het was een mooie en inspirerende bijeenkomst. En zowaar….ik was eens niet de enige man in het gezelschap. Van de twaalf aanwezigen waren drie mannen (waaronder ikzelf) en negen vrouwen. Zoals ik al eens eerder geschreven heb….er valt nog een wereld te winnen op mannen-emancipatiegebied. Onder bezielende leiding van (jawel vrouwen 🙂 ) Xandra Leuverink en Erica van Broeckhuijzen kwamen alle aspecten voorbij die van belang (kunnen) zijn. Er werd een goed beeld geschetst over hoe SSZS werkt en wat de mogelijkheden zijn.

EN !!!!!! tatatatattaaaaa…..vanmiddag heb ik te horen gekregen dat ik vanaf vandaag mijzelf (ook) officieel ambassadeur van  (SSZS) mag noemen. Dit is voor mij een leuke positieve stap. Ik wil via deze weg een paar mensen bedanken die mij in deze stap gestimuleerd en op deze mogelijkheid gewezen hebben zoals Annemieke Lely, Cornelie Sprenger en Mirjam Giphart. Ik hoop mijn kennis en competenties (nog meer) in te kunnen gaan zetten om meer openheid te krijgen rondom psychische kwetsbaarheden.

Wil je meer weten over Samen Sterk Zonder Stigma en wat zij zoal doen kijk dan op de website.

Lijkt het jou wat om ook ambassadeur te worden kijk dan eens <hier>.

 

Linkjes in dit artikel:

<Vreemde eend>

<SSZS>

<Ambassadeur>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven