Hé mannen…..

Zoals ikzelf al meerdere keren heb aangehaald is het onderwerp ‘mannen en praten over (psychische) problemen’, nog steeds actueel en hard nodig. Een krantenartikel (zie onderaan de pagina) van 15 mei besteedt hier aandacht aan. Paul de Beurs en zijn zoon Derek geven in vijf ‘lessen’ weer hoe belangrijk een gesprek aangaan is als het over, vooral, psychische problematiek gaat. Ze hebben er samen een boek over geschreven en een podcast over gemaakt.

Derek de Beurs heeft zelf een boek uitgebracht met als titel: Mythen over zelfmoord. Een aantal van de mythes vertelt hij op de website van ‘Leven voor de Dood’ en staan ook hier op deze blog.

Het boek ‘Is het leven een 7?’ is een psychologische gereedschapskist van vader op zoon.

De podcast is o.a. te beluisteren via o.a. Spotify.

Terug naar boven