Stem jij ‘Leven voor de Dood’ mee (minimaal) de finale in?

Normaal gesproken ben ik niet (zo snel) van het promoten van programma’s voor prijzen, maar hier maak ik heel graag een uitzondering voor. En zeker niet alleen omdat ik zelf 1 van de 5 hoofdpersonen ben die in het programma te zien is. Juist voor Patrick Lodiers én de hele crew. Zij hebben zo ontzettend veel werk verzet om dit integere en taboedoorbrekend programma te realiseren, niet normaal.

Patrick om onze indringende verhalen aan te horen en vooral het lef waarmee hij durfde door te vragen. De camera- en geluidsman die hetzelfde aangehoord hebben. Esther e.a. die keer op keer alle beelden (inclusief onze dagboek camerabeelden) hebben bekeken. Knippen en plakken, weer kijken en luisteren, weer knippen en plakken. Een monnikenwerk. De begeleiders, producent, producer en alle mensen die ik eventueel vergeet, hebben ons zo goed, integer, geduldig geholpen waar nodig.

Vergis je niet, het is niet zomaar een programma. Het is voor velen een heftig programma, voor ons ook, als hoofdpersonen. Het onderwerp is helaas nog een flink een taboe in onze maatschappij en er heerst nog steeds veel stigma rondom suïcide en de gedachten eraan. Dit programma draagt bij aan het doorbreken van dit taboe en de stigma’s. Daar zijn wij van overtuigd. Wij hebben dit in ons dagelijks leven al gemerkt door mooie gesprekken en complimenten. Die complimenten zijn zeker ook voor iedereen die voor en achter de schermen aan dit knalhard nodige programma hebben meegewerkt.

Zij verdienen die Ring!

Ga naar de site van de Televizierring, typ bij het zoeken Leven voor de Dood in en breng jouw mooie stem uit. En delen vinden wij superleuk!

Wil je meer weten en/of zien van ‘Leven voor de Dood’ ? Check DIT dan.

Terug naar boven