Opname promotiefilm DSM-meisjes

Vandaag waren wij (Marelle en ik) in Utrecht te vinden. Dit n.a.v. een uitnodiging van Laura (voor de productie) en Anne (DSMmeisjes) voor het maken van een promotie film voor DSMmeisjes.
Ook Shawney en Daphne (bekende van DSMmeisjes) waren aanwezig. Ik was uitgenodigd omdat ik regelmatig een blog schrijf voor DSMmeisjes en 1 van de weinige mannen ben die dit doet voor dit platform. Trouwens niet alleen op dit platform. Er wordt heel veel over vrouwenemancipatie gesproken….. maar op het gebied van bespreekbaarheid van psychische kwetsbaarheden valt er onder de mannen nog een hele grote wereld te winnen. Ik schreef hier al eens eerder over (klik <hier> voor dat artikel).
Het was een knalgezellige en leuke middag waar veel gelachen is maar zeker ook serieuze gesprekken gevoerd zijn.

Op 21 januari is het Blue Monday en dan wordt het vierde Depressiegala gehouden, deze keer in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Hier  komen o.a. Roos Schlikker, Mathilde Santing, Aafke Romeijn en Marijke Groot hun opwachting maken (voor het hele programma en/of kaartjes klik <hier>) Maar op deze avond is ook de officiële boekpresentatie van ‘Het mens achter het label’ van DSMmeisjes. Later meer over het boek.

Hier onder een aantal foto’s van de middag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven