Podcast van de Hersenstichting

Annemiek Lely heeft in opdracht van de Hersenstichting een 6-tal podcasts opgenomen over (het leven en omgaan met) psychische kwetsbaarheden en/of angsten.

De titel van de serie is “Hoofdzaken – donkergrijze cellen.”

In totaal komen 6 personen aan het woord, van (familie)ervaringsdeskundige tot zorgverlener. Op haar eigen mooie persoonlijke wijze interviewt zij Mike Boddé, Karin Uijtdewillegen, Floortje Scheepers, Marelle Wagemakers*, Marie-José van Tol en Leonie Burggraaf.

De podcastserie is o.a. besproken bij ‘Vink’ (De podcastgids van Nederland, van AVRO/TROS) en kun je hier terugluisteren. Vanaf 26:30 wordt ‘Hoofdzaken’ besproken. En vanaf 34:50 wordt kort de aflevering met Marelle Wagemakers* besproken als naaste van iemand met (terugkerende) depressies. De serie wordt door ‘Vink” met 4 sterren beoordeeld.

Wil je de hele serie luisteren? dat kan via:

*Marelle Wagemakers is al ruim 30 jaar mijn (t)rots in de branding :).
Terug naar boven