Update bij ‘Leven voor de dood’

Zoals ik al geschreven heb: ik ben één van de vijf deelnemers aan het nieuwe BNNVARA programma van Patrick Lodiers, ‘Leven voor de dood’. Een serie van 6 afleveringen die in eerste instantie vanaf eind februari 2021 6 weken lang te zien zou zijn. Door een foutje in de programmering bij de NPO werd dit verschoven naar 24 maart 2021. Het laatste nieuws is dat het weer uitgesteld is…en wel met vier weken. Zo als het er nu voorstaat zal de eerste aflevering op 21 april 2021 te zien zijn bij BNNVARA.

Inmiddels hebben wij de eerste twee afleveringen al voor mogen kijken. Ik vond dat best eng moet ik zeggen. Wat zouden ze gebruikt hebben, hoe hebben ze je neergezet. Jezelf terug horen en/of zien blijft toch wel een beetje vreemd en raar. Maar het team achter dit programma heeft er iets fantastisch van gemaakt. Eerlijk, helder, confronterend. Ik denk dat programma vele zal gaan aanspreken, in positieve zin.

Dus zet alvast 21 april in je agenda. Is het niet voor jezelf dan kan het jou helpen voor/bij een ander.

Wil je jouw verhaal kwijt, als het gaat over hele sombere gedachten? Dan kan dit heel goed bij www.113.nl of bel 0800-0113 of 113. Hier zitten mensen voor jou klaar, die jouw verhaal horen en luisteren naar je. Blijf er niet mee lopen a.u.b.

Terug naar boven