Het gaat echt gebeuren

Vandaag was de laatste draaidag voor het programma ‘Leven voor de dood’. En wat een heerlijke dag was het.

Natuurlijk kon ik het niet laten om iets lekkers te bakken voor de crew. De lekkere appelflappen, andere spullen en natuurlijk de honden in de auto en naar de Zeedijk, zoals die genoemd wordt in de volksmond. Rond elven kwam de crew ook aangereden en na een verkenningsronde konden we gaan draaien. Weer mooie gesprekken gehad met Patrick vol begrip en respect van beide kanten. Onder het warme lentezonnetje hebben Kaj en Cas het ook reuze naar de zin gehad. Los rennen, achter elkaar aan, en genieten van de aandacht van Patrick en de crew. En net als ikzelf erg goed moe van ’s middags ;).

Het is een onwerkelijk gevoel dat er al een jaar voorbij is en wat voor jaar. Een jaar waar de rode draad toch wel corona is met alle zaken erbij en omheen. Mijn vader overleden aan de gevolgen van corona, m’n winkeltje dicht, weer open en weer dicht(inmiddels al weer ruim 3 maanden), nieuwe plannen die in het water zijn gevallen ( zie ‘Het lot heeft anders beslist’). Kleine piekjes en flinke dalen gehad. Maar het zit erop wat de opname voor ‘Leven voor de dood’ vreemd gevoel. Heb al een paar afleveringen mogen zien en ik beloof je….het gaat zijn impact niet missen.

Inmiddels is er een website in de lucht over het programma en gaat er op diverse manieren aandacht gegeven worden aan en voor het programma. De website wordt t.z.t. verder gevuld met nieuws en informatie.

De uitzenddata zijn altijd rond 21.25 uur op NPO1:

  • 21 april
  • 28 april
  • 12 mei (op 5 mei is er geen uitzending)
  • 19 mei 
  • 26 mei
  • 2 juni

Terug naar boven