Interview in Quest Psychologie over depressie

Begin dit jaar heb ik gereageerd (uiteraard na overleg met Marelle) op een oproep van Samen Sterk Zonder Stigma op Facebook. Zij waren op zoek naar een stel waarvan de ene partner te kampen heeft (gehad) met een depressie en de ander niet. Het was voor een dubbelinterview voor het magazine Quest Psychologie. Dit dubbelinterview heeft er eind januari een interview plaatsgevonden. En is gepubliceerd in het voorjaarsnummer van Quest Psychologie.

Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Met dank aan Lieneke van der Fluit voor het mooi verwoorden van de interviews en Lars van den Brink voor de leuke foto’s. En natuurlijk Saskia Oskam van Samen Sterk Zonder Stigma.

Wil je meer weten over Samen Sterk Zonder Stigma klik dan op het logo:  

Terug naar boven